
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU ve heyeti, İstanbul Valisi’ni ziyaret ederek Cumhuriyet’in kalkınma vizyonunu iş dünyasına taşıyan projelerini paylaştı.
Atatürk’ün Kalkınma Vizyonu İş Dünyasında Hayat Buluyor
TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük emanetlerinden biri güçlü ve üretken bir Türkiye’dir. Biz de TÜMKİAD olarak bu emaneti girişimcilik, üretim ve istihdam projeleriyle yaşatıyoruz” dedi.
Ziyarette, derneğin ülke genelinde girişimciliği teşvik eden, üretimi ve istihdamı artıran projeleri detaylı şekilde ele alındı. TANRIKULU, “Cumhuriyet yalnızca bir yönetim biçimi değil; aynı zamanda kalkınmanın, yeniliğin ve üretkenliğin temeli” mesajını vurguladı.
10 Kasım: Anma ve Kalkınma Günü
Genel Başkan TANRIKULU, 10 Kasım’ın sadece Atatürk’ü anma günü olmadığını, aynı zamanda onun mirasına sahip çıkma ve Türkiye’yi üretim odaklı kalkınma yolunda ilerletme günü olduğunu belirtti.
Heyet, görüşmede Türkiye genelinde yürütülen girişimcilik desteklerini, üretim odaklı projeleri ve bölgesel kalkınmayı güçlendirecek iş birliklerini paylaştı.
“Atatürk’ün İzinde, Üreten ve Güçlenen Türkiye”
Ziyaretin sonunda TANRIKULU, “Atatürk’ün kalkınma vizyonu yolumuzu aydınlatıyor; biz de girişimcilik ve üretimle bu emaneti yaşatıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusunu saygı ve minnetle anıyoruz” mesajını verdi.









